[SunRay-Users] Problems with sound since Nevada build 118

Ivar Janmaat ijanmaat at xs4all.nl
Tue Oct 13 13:56:04 EEST 2009


Ke Wang reported that the patch is part of build 124 so we have to dig 
further...

Ivar


Erik Riedel wrote:

>Thanks Ivar,
>
>Does the patch help in your environment? I installed Nevada build 125
>and got the same problem.
>
>Kind regards,
>
>Erik
>
>Ivar Janmaat wrote:
>  
>
>>Hello Erik,
>>
>>This might be related to opensolaris bug 10036:
>>http://defect.opensolaris.org/bz/show_bug.cgi?id=10036
>>
>>I also don't have audio on Solaris Nevada build 123 and 124.
>>I was under te impression that it would be solved in 124 but it looks
>>like it is not.
>>
>>Maybe someone from Sun can say something about the plans with OSS v4
>>support for Sun Ray software?
>>
>>Kind regards,
>>
>>Ivar
>>
>>Erik Riedel wrote:
>>
>>    
>>
>>>Hi everybody,
>>>
>>>Starting with Nevada build 118 I have the problem that there is no sound
>>>at the Sun Ray clients.
>>>
>>>There is no device directory at /tmp/SUNWut and therefore there is no
>>>utaudio device. However the device /dev/utadem is there.
>>>
>>>I tried SRSS 4.1 and SRSS 5 early access 2. But show the same problem.
>>>
>>>Does anyone now what I am doing wrong? Do I miss something?
>>>
>>>Thanks in advance,
>>>
>>>Erik
>>>_______________________________________________
>>>SunRay-Users mailing list
>>>SunRay-Users at filibeto.org
>>>http://www.filibeto.org/mailman/listinfo/sunray-users
>>>
>>> 
>>>
>>>      
>>>
>>_______________________________________________
>>SunRay-Users mailing list
>>SunRay-Users at filibeto.org
>>http://www.filibeto.org/mailman/listinfo/sunray-users
>>    
>>
>_______________________________________________
>SunRay-Users mailing list
>SunRay-Users at filibeto.org
>http://www.filibeto.org/mailman/listinfo/sunray-users
>
>  
>



More information about the SunRay-Users mailing list